seasons utemøbler

er laget av Tricoya Extreme

Tricoya Extreme er et revolusjonerende materiale som kombinerer holdbarhet, estetikk og miljøvennlighet.

Disse utemøblene er designet for å tåle de tøffeste værforholdene og samtidig gi en moderne og elegant stil til uterommet ditt.

Acetylert furu er en type trevirke som brukes i produksjonen av TricoyaExtreme.

Acetylering bidrar til en kjemisk modifisering av celleveggene i trevirket, som gir økt biologisk holdbarhet, hardhet og dimensjonsstabilitet.

Kommersiell produksjon av acetylert trevirke foregår ved et anlegg i Nederland under handelsnavnet Accoya, og er hovedsakelig basert på virke av radiatafuru.

Dette spesielle materialet gir eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet mot råte, noe som gjør det ideelt for utemøbler og andre utendørsapplikasjoner.

Ved å acetylere furu endres treets cellulære struktur, og det blir mer stabilt, vannavvisende og mindre mottakelig for skadedyr og sopp.

Resultatet er et robust materiale som kan tåle de tøffeste værforholdene og samtidig beholde sin estetiske appell.

Dette gir møblene en imponerende

50 års garanti mot råte

ved bruk over bakken

og 25 års garanti når de senkes i vann.

Et miljøvennlig valg

  • Tricoya Extreme er FSC-sertifisert og Svanemerket, noe som betyr at det oppfyller strenge miljøstandarder. Inneholder ingen giftstoffer.
  • Ved å velge Tricoya Extreme-møbler, bidrar du til å redusere behovet for vedlikehold og forlenger levetiden til utemøblene.
  • I tillegg er våre møbler satt sammen uten bruk av skruer, lim eller plugger. Dette gir et rent og minimalistisk utseende, samtidig som det eliminerer potensielle svake punkter.

Seasons utemøbler det perfekte valget som kombinerer funksjonalitet, estetikk og bærekraft.